Κοινότητα

communityΚαλώς ήρθατε στην κοινότητα του Αρμενίζοντας τη ζωή!

Πρόκειται για ειδικό τμήμα της ιστοσελίδας μας, το οποίο μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιήσει προκειμένου να είναι σε επαφή και επικοινωνία με φίλους, γνωστούς και άγνωστους. Εδώ μπορούν να συζητάνε και να ανταλλάσσουν απόψεις, άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα, με οράματα και στόχους, εποικοδομητικά και κόσμια.

Σας προσκαλούμε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του site μας και της κοινότητάς μας.

Η κοινότητα του Αρμενίζοντας τη ζωή, χωρίζεται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες.

Στο τμήμα κοινωνικού δικτύου, μπορείτε να κάνετε φίλους, να ενημερώνεστε για τη δραστηριότητά τους, να δημοσιεύετε μηνύματα, φωτογραφίες και συνδέσμους που σας ενδιαφέρουν και γενικά έχουν υλοποιηθεί οι περισσότερες λειτουργίες των σύγχρονων κοινωνικών δικτύων.
Στο τμήμα των Ομάδων, μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες κοινών ενδιαφερόντων και να προσκαλέσετε άλλα άτομα να συμμετέχουν, ώστε να μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις για το συγκεκριμένη θεματική κατηγορία της ομάδας.
Στο τμήμα των Συζητήσεων μπορείτε να δημιουργείτε «νήματα» συζητήσεων σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί, που θα ανήκει σε κάποιες από τις γενικές κατηγορίες συζητήσεων που έχουμε ορίσει.

Θα θέλαμε να μας ενημερώνετε για τις εμπειρίες χρήσης της πλατφόρμας μας αλλά και για οποιαδήποτε προβλήματα προκύπτουν ή ενδεχόμενες βελτιώσεις που θα θέλατε.

Τέλος σας παρακαλούμε να συμμετέχετε στην κοινότητα με ευγένεια και κατανόηση, χωρίς προσωπικές επιθέσεις και άσεμνους χαρακτηρισμούς, και θέλουμε να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε πιθανώς δες σας αρέσει.

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες επικοινωνίας και κοινωνικοποίησης.

Google+