Ο Όμιλος και η προσβασιμότητα

ΝΟΘ - Ναυτικός Όμιλος ΘεσσαλονίκηςΝ.Ο.Θ. (Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης)

Ο Ν.Ο.Θ. (Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης)  είναι ο δεύτερος αρχαιότερος όμιλος στην Ελλάδα, μετά τον ΝΟΕ, με σημαντική ιστορία και ατελείωτες επιτυχίες στην ιστιοπλοΐα και την κωπηλασία.

Βρίσκεται στη Καλαμαριά επί της οδού Θ. Σοφούλη 112. Η πρόσβαση στον ΝΟΘ είναι πολύ εύκολη με οποιοδήποτε μέσο και διαθέτει μεγάλο πάρκινγκ έξω από την πλαϊνή είσοδό του.

Έχει ένα πού όμορφο κολπίσκο με πολλά ιστιοφόρα σκάφη δεμένα πλάι – πλάι και ένα εστιατόριο – καφετέρια εντός ομίλου αλλά και υπαίθρια πάνω στο ντόκο όπου μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό ή το καφεδάκι έχοντας μια υπέροχη πανοραμική θέα της πόλης μας και του Θερμαϊκού κόλπου.

Είναι πραγματικά ένας ζωντανός όμιλος με πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις εντός και εκτός θάλασσας που σίγουρα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα σας εντυπωσιάσουν.

Εγκαταστάσεις και προσβασιμότητα

Η ομάδα μας «Αρμενίζοντας τη ζωή» σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Ν.Ο.Θ. ολοκλήρωσε τις εργασίες προσαρμογής του ομίλου για τα ΑμεΑ.

Με τη χρήση του γερανού του Ν.Ο.Θ. και με ειδικές φασκιές επιβιβάζονται με απόλυτη ασφάλεια άτομα με κινητικά προβλήματα στα ειδικά σκάφη μας.

Η πλωτή εξέδρα επίσης εξυπηρετεί τέλεια για την επιβίβαση και αποβίβαση στα σκάφη μας για όλα τα άτομα.

Πρωταρχικός σκοπός της ομάδας μας αλλά και των εθελοντών μας είναι να παρέχουμε απόλυτη ασφάλεια για όλα τα άτομα που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις και τα σκάφη μας.

4 5

 

Google+