Συμμετοχή

simmetoxi

Η ιστιοπλοΐα είναι ένα άθλημα για όλους, απευθύνεται σε ευρύ κοινό και οι διαφορές των συμμετεχόντων είναι το ζητούμενο διότι είναι πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα. Με τον ίδιο τρόπο, όπως υπάρχει ανάγκη για να λειτουργήσει μία ομάδα διαφορετικών ικανοτήτων και ηλικιών με σκοπό να πετύχει σε έναν αγώνα ιστιοπλοΐας, έτσι και στην καθημερινή ζωή οφείλουν οι άνθρωποι να μάθουν να επικοινωνούν, να παραβλέπουν τις μειονεξίες του καθενός και να βοηθούν ο ένας τον άλλον για να πετύχουν περισσότερα.

Σε αυτό το site κάτω από την ομπρέλα της ιστιοπλοΐας, ενός αθλήματος που απαιτεί την καλλιέργεια και του ψυχικού σθένους εκτός του σωματικού, θέλουμε να ενώσουμε τις φωνές των ανθρώπων με ή χωρίς αναπηρία και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί καλύτερες συνθήκες, καλύτερες προοπτικές και πάνω από όλα να αφυπνίσουμε άτομα με αναπηρίες καθώς και τις οικογένειές τους να αρμενίσουν στη ζωή μαζί μας. Άλλωστε όταν είμαστε πολλοί όλα γίνονται πιο εύκολα.

Σας προσκαλούμε ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ στον αγώνα μας να εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλον, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, να ακούσουμε το πρόβλημα του άλλου και να διεκδικήσουμε λύσεις όλοι μαζί.

Εδώ θέλουμε να ακούγονται οι φωνές όλων όσων μοιραζόμαστε την ίδια ηθική, να κατατίθενται σκέψεις και καθημερινοί διάλογοι μέσα από το blog καθώς και την κοινότητα που έχει σαν στόχο να αγκαλιάσει όσους επιθυμούν να γίνουν κοινωνοί αυτής της προσπάθειας. Δεν ανταγωνιζόμαστε κανέναν, δεν επιθυμούμε να γίνουμε εχθροί κανενός γι’ αυτό και θέλουμε τη συμμετοχή όλων, είτε ατομικά είτε συλλογικά μέσα από ιδρύματα, συλλόγους, εταιρείες κ.α.

 

επικοινωνήστε μαζί μας

Google+