Όραμα

Ιστιοπλοϊα για ΑΜΕΑΘέλουμε να γνωρίσουν το άθλημα της ιστιοπλοΐας όσο περισσότερα άτομα γίνεται και να βιώσουν το αίσθημα της ελευθερίας που μας δίνει η επαφή με τη θάλασσα, είτε ως αθλητές, είτε ως πολίτες που αγαπούν τη φύση και πάνω από όλα τη ζωή. Με αυτήν την πρωτοβουλία στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι η αναπηρία δεν αποτελεί εμπόδιο για να αισθάνεται κανείς ελεύθερος.

Το Μ.Κ.Σ. “Αρμενίζοντας τη Ζωή” αποτελείται από μία ομάδα διαφορετικών μεν ανθρώπων, αλλά με έναν κοινό παρανομαστή και μία κοινή ηθική. Το όραμά μας είναι η δημιουργία μια ευρύτερης ομάδας, με μέλη από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, που θα αποτελείται από άτομα με ή χωρίς κάποια αναπηρία, με τους εξής στόχους:

  • Επικοινωνία
  • Συντροφικότητα
  • Αλληλο- έμπνευση
  • Από κοινού διεκδίκηση δικαιωμάτων
  • Αθλητισμός

Το όραμά μας είναι να γίνει η ιστιοπλοΐα γέφυρα επικοινωνίας, βήμα για να ακουστούν γνώμες και απόψεις και ταυτόχρονα η αφετηρία για να αρμενίσουμε στη ζωή παρέα, μέσα από  ένα σύνολο δράσεων γύρω από αυτή την κίνηση. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στον όμιλο Τζιτζιφιών στην Καλλιθέα και στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, θα γίνονται δράσεις με αφορμή την ιστιοπλοΐα για όλους!

Σας προσκαλούμε όλους να γίνεται ΣΥΝ- ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ του έργου μας και να θέσετε και εσείς τις δικές σας αξίες αλλά και το δικό σας όραμα, εφόσον συνάδει με τις αρχές της ισότητας και της αλληλεγγύης, ώστε το δικό σας όραμα να γίνει και δικό μας και η πορεία μας να είναι κοινή.

 

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις δράσεις και στις συζητήσεις, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και περιμένουμε να προσθέσετε και εσείς το δικό σας όραμα!
Σχολιάστε παρακάτω και πείτε μας το όραμά σας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Google+