Κορυφαίο τουρνουά τένις στην αρχαία Μεσσήνη

1-51

Το κορυφαίο τουρνουά τένις στην Ελλάδα για το 2016 θα είναι με αμαξίδιο και μάλιστα θα διεξαχθεί 6-9 Οκτωβρίου στην αρχαία Μεσσήνη.
Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής του τένις με αμαξίδιο, Γιώργος Λαζαρίδης είναι από τους πλέον δραστήριους Καλαματιανούς σε ολόκληρη της Μεσσηνία και την Πέμπτη θα κάνει πραγματικότητα ένα παιδικό του όνειρο. Τη διεξαγωγή διεθνούς τουρνουά τένις, αναγνωρισμένο από την παγκόσμια ομοσπονδία ITF η οποία το έχει εντάξει στο καλεντάρι της. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση με τη συμμετοχή αθλητών, από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Τουρκία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, τη Σουηδία, τη Δανία, τη Φινλανδία και την Κροατία.
Το Ancient Messene Open θα διεξαχθεί 6-9 Οκτωβρίου στο τουριστικό θέρετρο Βuca beach resort στην παραλία Ανάληψης Μεσσήνη. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα πέντε γήπεδα τένις που διαθέτει το ξενοδοχείο. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει την Πέμπτη το πρωί και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή. Οι λάτρεις του αθλήματος (και όχι μόνο) θα…χορτάσουν τένις υψηλού επιπέδου αλλά και μια διεθνή διοργάνωση από αυτές που σπάνια φιλοξενούνται σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Πηγή: www.sportsfeed.gr

Γράψτε ένα σχόλιο

Google+